Selecteer de taal

Joomla! Content Management System

Content Managment Systeem

Een website moet flexibel en makkelijk te onderhouden zijn. Eenvoudig informatie online zetten of nieuwe functionaliteit toevoegen. Dat kan met een Content Management Systeem of kortweg CMS. Joomla! is zo’n CMS. Dit wereldwijd, voor miljoenen websites gebruikte systeem, is laagdrempelig en flexibel. Of het nu gaat om een eenvoudige of een complexe website, met Joomla! kan het. En omdat het zo’n veel gebruikt systeem is, bent u nooit afhankelijk van één leverancier.

Obix heeft veel ervaring met Joomla. Van het realiseren van complete websites tot het ontwikkelen van templates en extensies op maat.

Benieuwd naar de mogelijkheden van Joomla voor uw organisatie? Neem contact op om na te gaan wat we allemaal met Joomla! voor u kunnen doen.

Templates

Het uiterlijk van een website houdt niet op bij het grafisch ontwerp. De implementatie van zo’n grafisch ontwerp is namelijk een behoorlijk technische aangelegenheid.

In Joomla! websites wordt gebruik gemaakt van templates; sjablonen waarin de opmaak van alle webpagina’s is vastgelegd. Eigenschappen zoals kleuren, lettertypes, afbeeldingen maar ook de opbouw en indeling van pagina's worden er in vastgelegd. Afhankelijk van wensen en budget kan alles worden gerealiseerd. Van een betaalbare standaard template die is aangepast aan uw huisstijl, tot een uniek grafisch ontwerp, volledig op maat.

Extensies

In de basis is Joomla! zeer geschikt om uw bezoekers van informatie te voorzien. Wilt u meer dan zijn er duizenden uitbreidingen beschikbaar. Voor het versturen van nieuwsbrieven en het koppelen van uw website met sociale media, tot en met complete, professionele e-commerce oplossingen.

Het aanbod is overweldigend maar niet elke uitbreiding is even geschikt en technisch van voldoende kwaliteit. Obix heeft ervaring met zeer veel extensies. We weten inmiddels waar we met de keuze op moeten letten. Bovendien beschikt Obix over de kennis en kunde om extensies zo nodig aan te passen of uit te breiden of geheel nieuwe extensies op maat te ontwikkelen.