Selecteer de taal

Zoekmachines

Goede vindbaarheid, door zoekmachines zoals Google, bepaalt een belangrijk deel van het succes uw website. Geef enkele trefwoorden op en u krijgt tientallen pagina's met websites voorgeschoteld. Als uw website er niet tussen staat, maar misschien wel die van uw concurrent, dan is dat een gemiste kans!

Hoe helpen we u met zoekmachines?

De veelgebruikte, technische term is SEO (Search Engine Optimization). In gewoon Nederlands is dat zoekmachine-optimalisatie. Met een combinatie van goede teksten en de juiste techniek maken we uw website zo optimaal mogelijk vindbaar:

  • Door onderzoek en in onderling overleg stellen we vast waar uw klant naar zoekt; welke zoekwoorden voor uw dienst of product relevant en nuttig zijn. Die zoekwoorden worden op de juiste manier verwerkt in uw website.
  • We geven advies voor het schrijven van goede, effectieve webteksten. Als u dat wilt, schakelen we tekstschrijvers in om professionele webteksten voor u te schrijven.
  • Met de bouw van de website, zorgen we er voor dat de techniek tegemoet komt aan de zoekmachines.

Wilt u weten of uw vindbaarheid kan worden verbeterd? Neem dan snel contact met ons op.

Sociale media

Sociale media zoals, Facebook, Linkedin, Instagram en Twitter, worden steeds belangrijker. Vooral voor bedrijven. Naast zoekmachines, dragen ze inmiddels in grote mate bij aan de vindbaarheid van websites.

Behalve dat ze bijdragen aan een goede vindbaarheid, zijn sociale media zijn ook een ideaal middel om in te spelen op de actualiteit en vervullen een steeds belangrijkere rol bij opbouw en onderhoud van imago en reputatie. Een grote klant binnengehaald of belangrijk project opgeleverd? Een nieuw product lanceren? Deel het snel en effectief met de rest van het internet.

Hoe helpen we u met sociale media?

Verschillende sociale media vragen een verschillende aanpak. Wij kunnen helpen keuzes te maken en uw bedrijf op een goede manier in de sociale media te profileren:

  • We stellen samen met u een communicatieplan op om optimaal van sociale media gebruik te maken.
  • We adviseren bij het formuleren van teksten en het schrijven van berichten. Als u dat wilt, schrijven professionele tekstschrijvers de berichten en plaatsen wij ze voor u in het juiste medium.
  • We zorgen er voor dat uw website en de sociale media op elkaar zijn afgestemd. Dat bezoekers hun waardering makkelijk en snel met anderen kunnen delen en informatie automatisch wordt uitgewisseld.

Bent u benieuwd wat sociale media voor uw bedrijf kan betekenen? Neem dan snel contact met ons op.