Selecteer de taal

Pieter-Jan de Vries

Ik ben Pieter-Jan de Vries, Obix is mijn bedrijf en ik schenk een lekkere bak koffie.

Meer dan 30 jaar geleden, werd ik voor het eerst geconfronteerd met een computer. Met een Tandy TRS-80 home computer wist een kennis op onnavolgbare wijze aan te tonen, dat het onmogelijk is om het casino te verslaan met roulette. Onder mijn ogen toverde hij, in minder dan een uur, een BASIC programma uit z'n mouw, waarmee de werking van de roulettetafel werd nagebootst. Ik stond versteld. Een magische ervaring. Enig minpuntje was, dat alle hoop op snelle rijkdom de bodem werd ingeslagen.

Dat was het begin van mijn carrière in de IT-sector. Nauwelijks gedesillusioneerd door de uitkomst van de roulettesimulator en geïnspireerd door wat ik had gezien, stortte ik me op de computer. Dat bleek een uitstekende keuze.

Inmiddels zijn we vele jaren verder. Ik heb het Internet geboren zien worden en zien groeien tot wat het nu is. Een fantastisch medium met oneindig veel mogelijkheden. Met Obix houd ik me nu voornamelijk bezig met het ontwikkelen van webtoepassingen. Van complete websites tot technische onderdelen en implementatie van grafische ontwerpen. Bevredigend is ook het assisteren van collega webbouwers met minder programmeerervaring en -vaardigheden.

Tevreden klanten, dat is waar ik naar streef. Met redelijk wat ervaring en een netwerk van gespecialiseerde partners, neem ik u desgewenst alles uit handen. Van ontwerp en techniek tot hosting en onderhoud. Van complete websites tot het ontwikkelen van gespecialiseerde onderdelen. Eén aanspreekpunt voor alles wat met uw webapplicatie te maken heeft. Nooit meer van het kastje naar de muur.

Kom snel eens op de koffie!

Pieter-Jan de Vries