Selecteer de taal

Hosting

Obix host alle websites op eigen servers. Dat heeft voordelen:

  • Eén aanspreekpunt. Is er iets met de website, dan lost Obix het op. Nooit van het kastje naar de muur tussen webbouwer en leverancier van hostingdiensten.
  • Ruimte voor speciale wensen. Omdat we zelf onze servers beheren, kunnen we gehoor geven aan wensen die bij andere hosting providers niet mogelijk zijn.

Obix is gespecialiseerd in Joomla! Daarom worden de websites gehost op servers die daar op zijn berekend. En wanneer u uitzonderlijke eisen heeft, richten wij speciaal voor u een volledig eigen server in.

Zie de hostingtarieven

Onderhoud

Een website moet onderhouden worden. Van de gebruikte programma's, zoals het CMS, komen regelmatig updates beschikbaar waarin veiligheidsproblemen zijn opgelost. Het is cruciaal dat die op uw website worden geïnstalleerd. Wordt dat nagelaten, dan komt niet alleen het functioneren van uw websites in gevaar, maar ook van anderen en zelfs van de gehele server.

Bij hosting door Obix is primair onderhoud inbegrepen. Wij zorgen er voor dat:

  • Er dagelijks een backup van uw website wordt gemaakt, zodat die snel kan worden hersteld als dat nodig mocht zijn.
  • Kritische veiligheidsupdates van het CMS worden geïnstalleerd, zodat de kans op veiligheidsproblemen tot een minimum wordt beperkt.

Zie de hostingtarieven